sista inlägget för i dag drar mig tillbaka nu........

Sitter och äter kvälle nu (kvällsmat) stekt bacon på mackor jätte gott. låter som en tjockis hahaah ja det är jag gravid tjockis haahah

.Sitter och tänker igenom morgon dagen, har några viktiga saker att ta itu med.Daniella sover nu iallafall,har legat med henne och kollat på herkules. 2ggr i rad hahaaahah.

Skit tråkigt regnar ute men bra för då försvinner all snö iallafall.Var uppe innan på vinden o hämta ner min hylla som jag ska sätta upp ovanför mitt skötbord. Men kunde inte sätta upp det i dag för jag behöver gips skruvar:).

får ta en runda till Ikea imorgon och fixa det. Ajj vad hon sparkar Tia i min mage, jag har blivit riktigt stor om magen asså, skit jobbigt, och jobbigare kommer det bli tills hon kommer ut.

Nivo och hennes fiance...är här,dom har varit här hela dagen med oss.Dom ska snart röra på sig, dom ska på en visning imorgon får väl hålla tumarna att dom gillar lägenheten och att dom får den.Inte kul att inte ha sitt eget hem, vill verkligen att dom hittar nått snart synd om dom .

ja nu får det räcka för i dag .

Godnatt på er!!Godnatt Sverige.............

dessa spelas i mina högtalare nu :)


Mina favorit låtar

Har sjukt grymma minnen till dessa låtarna när jag  var yngre, Lyssna och  njut!!!!!



Daniella ute och övar på att cyckla utan stöd hjul.

Idag snackade jag med Daniella angående hennes mål, som hon har framför sommaren.Ett av målen var ju att kunna lära sig cyckla utan stöd hjul.

Vi bestämde efter mycket om att vi skulle redan börja öva på det, så att hon kan cyckla utan stöd i sommar.
Först var det ingen luft i hjulen.

så vi åkte i väg til biltema,och köpte pump,till cycklen.Och en stöd pinne man monterar fast bak på cycklen,den håller man i som balans ,stöd.

Daniella var riktig taggad, och sa hela tiden här hemma,Mamma Mamma jag är berädd att prova nu ska vi ut nu :)
Efter vi ätit gick jag och Nivo ,Daniella ut. Det var riktigt roligt hon var helt eccelterad och ivrig, jag och Nivo skrattade ihjäl oss.

Hon ramlade ett par ggr och blev skit arg på mig,och började slå på mig jag bara skrattade,vilket gjorde henne ännu argare hahaahahahaahah. Men jag kunde inte hålla mig och det blev inte bättre för Nivo stod och as garvade med.

Men efter ett tag så kunde hon faktiskt cyckla utan stöd i några sekunder vilket man kan se på vissa bilder jag lagt upp. Jätte duktig,Sen började det bli mörkt och började regna lite så vi gick hem.Och precis innan Daniella ska runda hörnan vid sin trapp,ramlar hon i en stor gyttje pöl full med lera.

Det var dropppen för henne hon utbrast i gråt och skrek ni ska inte få komma på mitt kalas nästa gång jag fyller år.hahahaahahaha vad fick hon det ifrån hahaaha hon har nyss fyllt år nästan .Barn är söta dom säger så roliga saker i bland så man kan inte låta bli att skratta.

Nu är hennes cyckel ny duschad, och står i badkaret redo för nästa gång hon ska ut och öva.














SOV GOTT I NATT.........

Sov betydligt bättre i natt i min nya säng gick bara upp 2 ggr,och besökte toan hahaaha.

Börjar bekanta mig med min nya säng inte som natten innan 3000 ggr gick jag upp.Men Daniella trodde hon kunde blåsa mig en gång till, hon vaknade 07.10 igen!!!!!!!!!!!som igår morse.

Hon vaknade och sa Mamma Mamma!!!!
jag vill ha cornflakes med oboy nu.(hahahaahahahaha trött och yrvaken som man var tänkte man menar hon alvar igen att jag ska upp så tidigt igen.)Jag svarade Mamma ska sova lite till klockan är inte mycket sov du med lite till.

Då svarade hon okay men vänd på täcket till mig ,hon brukar säga så när hon tycker det blir för varmt hahaah.
Hon somnade direkt igen och vi vaknade pigga o glade kl 09.00 acceptabel tid hahaah.

Men vet inte vad det var med hundarna balou och Poppi,för dom sov tillsammans på samma hundbädd på golvet och ville verkligen inte vakna.

Så skönt att solen skiner ute har just varit ute med dom det var skönt att vara ute i solen.Men det finns ett ord språk när snön smälter kommer skiten fram, ja då menar jag all hund bajs som legat under snön.

man fick zick zacka sig fram på gräsmattan, plus dirigera två ivriga hundar som bara hadde en sak i skallen, - var ska jag bajsa finns det någon ren fläck på gräsmattan till mig hahahaa.

Plus Nivo har lämmnat sina gummi stövlar här hemma,hon sa Mamma dom kan du ha på dig dom är stabila när du rastar hundar så att du inte ramlar,halkar nu när du är hög gravid.

Jag tog på mig dom i morse kände mig som en bonde på väg till stallet för att mjölka mina kor hahaahahaha.Hoppades att ingen skulle se mig ute med dom hahahaha.Nä nu måste jag gå för daniella håller på att riva huset med bus med vovvarna återkommer senare,
Ps.....god morgon på er alla som läst mitt inlägg,:)

 


ultra ljud....

Var på mitt sista ultra ljud den 23/2 var jätte glad trodde jag skulle få in en fin bild i 3d där man ser allt mycket tydligare o klarare.Men tyvärr låg Tia med ansiktet inåt min kropp.

fick en vanlig ultra bild snabbt på ansiktet.svår att tyda för dom som aldrig sett ett ultra ljud bild förut.Men här kan man se ansiktet och hon har hamster kinder riktigt tjock är hon i ansiktet hahaah.

Hon vägde nästan 2 kg och 400gram. kommer att väga 3 kg och 800 gram upp till 4 kg med när hon ska födas hahaah riktig stor som Daniella.Hon vägde 4 kg och 100 gram .







Dikt till Tia...

Tia Tia du är välkommen, till denna värld Mamma väntar på dig med öppna armar,


känslan och lukten av ett nyfött spädbarn går ej att beskriva,underbar lukt.

Du är längtad av många,som redan älskar dig av hela sina hjärtan.



Lycklig lottad är du med två  stora systrar.

Min kärlek till dig är så stor som hela universium plus lite till.


Lovar att ta bra hand om dig, du äger mig jag är din livet ut räkna med det min ängel.

kitllas i min kropp,längtar att få se dina ögon din själ,oh gud vad jag älskar dig min Tia.


Det är så mycket jag vill berätta till dig, men det får nog vänta tills du blir stor nog.

men min kärlek till dig behöver inga ord,bara handlingar,ska lära dig att kärlek är det finaste som finns


min kärlek får du livet ut..allt för mina barn,

Tia Tia låt mig ro dig i hamn, hissa seglen... välkomna dig in i min trygga famn,där jag aldrig kommer släppa taget om dig.

Din maam forever........

 


Min morgon i dag!!!!!

Godmorgon!!!!!!!

har nu invigit min nya säng.Sov dåligt i natt gick upp kanske 3000 tusen ggr hahaahahha, tar tid innan man vänjer sig.Dom ända som sov gott var puppi och balou,
 ja ni hörde rätt puppi bor med oss för tillfället.  Eftersom min dotter är bostadslös:( hon letar varje dag efter lägenhet,och går på visningar.Men hennes tur har inte kommit än.

Trodde jag skulle ha sov morgon i dag!!!!! men nä nä Daniella vaknade kl 08.10
och sa mamma!!!!!!!! mina ögon är inte trötta längre så vi måste gå upp.

(Menar ungen alvar hahaahahahahahaha tänkte jag ) Iallafall har hunnit dricka kaffe rastat hundar gett daniellla frukost.Sen skulle jag sätta mig framför datan och öppna upp internet.

Men nä har hållt på över en timme tills den dumma datorn funkade,eller så är det jag som var trög hahaahahaha skitsamma sitter nu och lyssnar på lugna favoriter och skriver i min blogg.Som ni ser fullt liv sedan kl 08.10 hahahaaha..Man skulle behövt tio koppar kaffe i detta hemmet ,men en kopp får räcka här hemma hahah.







Mina tankar

Sitter och drömmer mig bort just nu,lyssnar på lugna favoriter,vissa låtar är helt sjuka.... får gås hud, inte bara för dom är bra utan massa minnen kryper fram inuti mig,

 hääääääääääääääärlig känsla. vissa minnen är sorgsna, vissa är glada men spelar ingen roll samma härliga känsla kittlas i min kropp. Älskar musik,utan musik inget liv.

sluter mina ögon och drömmer mig bort till.................................






Har börjat inreda Tias rum

Idag kom min hemleverans hem ,med min nya säng:)

Har köpt en mindre säng, som vi ska ha för tillfälligt i Tias rum, har även inrett Tias rum med hennes nya möbler,möblerat mysigt har jag gjort.

 hehe bäddade även klart Tias säng med nallepuh lakan klart skit gulligt. Shit vad jag längtar efter min prinsessa Tia.Det står på nätet att när man är i vecka 32  vilket jag är i, så börjar man fixa och pyssla och inreda och sånt i denna vecka.

 Man känner att barnet kan komma när som helst typ man känner sig stressead haaahaha.Inte konstigt att man är på G hela tiden. Ska även måla om rummet i lila härlig färg denna månaden...

Nivo har fått upp en ide....om att vi ska hand måla rummet, i olika motiv så som stora blommor,stora grässtrån,med stora humlor.

Det ska kännas att man kommer in på en sagolik  trädgård.

Vet inte riktigt om det blir fint men vi ska prova oss fram man kan alltid måla över igen ju hahaa.
Kommer så klart uppdatera med bilder när allt är klart med målning, och diverse saker. Men rummet är riktigt mysigt redan nu.






Daniellas 3 mål inför sommaren hahaha

Idag promenerade vi til dagis  jag och Daniella ,och som vanligt kommer vi in i djupa samtal hahaah ja faktiskt så hinner man med det på vägen dit. plus då är hjärnan som klarast på barn och även vi vuxna heheehehe. Som sagt vi pratar mycket om sommaren och hur vi längtar till värmen och är trötta på snön enligt Daniella.


D- Mamma

M-mm ja

D-när sommaren kommer ska jag visa dig hur jag kan hålla för näsan och gå under vattnet utan hjälp och sen upp igen.

M-Va är det sant kan du sånt???

D-tror du mig inte!!!!!!

M- jo klart längtar tills jag ska se det

D- Tia ska titta på mig när jag simmar i poolen på lindängsbadet.:)




D- och mamma till sommaren ska jag cyckla utan stödhjul.

M- så duktig

D- Men jag ser inga hål, hur ska pappa kunna klara av att ta av dem?

M- jo men det går Daniella.

D- mm bra för jag ska lära mig cyckla utan dem för jag är 4 år och en stor flicka titta så lång jag är mamma ( då stannar hon upp och sträcker sig lång)


D- Mamma ellerhur klarar jag av att gå ut med Balou själv när sommaren kommer

M-Ja de klart du klarar.

D- ja för jag är 4 år.

M- Nu har du 3 mål till sommaren som du ska klara av

D- ja jag har 3 mål som jag ska klara. =)


och nu vid den här tidpunkten är vi framme vid dagiset.

Så dessa var Daniellas 3 mål inför sommaren.

1.hålla för näsan under vattnet.

2.Cyckla utan stödhjul

3. Rasta Balou själv.




Äntligen!






Äntligen fick jag tag på en borr idag, så jag kunde borra upp mitt hall sätt.Har haft lite projekt att hitta borr maskin , men nu är allting klart riktigt fint blev det tycker jag :)


Senaste inköpen till Tia :D

En ny barnvagn som jag beställt som kommer den 25 Mars, har  beställt denna vagnen fast i ljusrosa och svart som även kan ändras till sittvagn 2 in 1. =)








Igår var jag ute och snurrade i stan . Var på jakt efter en barn matstol. Efter 2 timmars letande i stan såg jag den här fina matstolen som kalla på mig :D blev helt kär i den. själv tycker jag den är skit pampig. Men självklart är den barnsäker och mycket finnesser. Kommer bli  skönt för tia och sitta i den.











Förra veckan blev de lite mer shopping till Tias rum som snart ska inredas, köpte två stora byråer även dem blev jag kära i. Har fyllt båda med Tias spädbarnskläder fullproppat med övergulliga minikläder. Så här ser det ut.




Inuti lådorna






Här har vi alla fina skorna till prinsessan



Mina dockor!

                       

Nivo                                 Daniella            Tia som inte kommit ut än Haha


24 Februari

Madde

  • Ny i bloggvärlden